BEZORGER WORDEN 2019-09-05T12:06:39+02:00

EXTRA BIJVERDIENEN?

Lijkt het bezorgen van kranten, folders &
tijdschriften jou wat? Dan zoeken wij jou!

EXTRA BIJVERDIENEN?

Wil jij ook deel uitmaken van het grootste netwerk bezorgers van Nederland en lijkt het bezorgen van folders, weekkranten en tijdschriften jou wat? Dan ben je bij B&L verspreidingen aan het juiste adres! Niet alleen de verdiensten zijn uitstekend, je bent bij ons ook nog is helemaal eigen baas en bepaalt daarom ook zelf wanneer de folders, weekkranten of tijdschriften worden bezorgd. Wij brengen het drukwerk bij je thuis en jij hoeft er alleen voor te zorgen dat alles netjes in de brievenbus komt!

Met meer dan 20.000 bezorgers verspreidt B&L verspreidingen alle soorten drukwerk door heel Nederland. Als jij je aanmeldt om bezorger te worden, dan kijken wij allereerst naar de plaats waar je woont, wij zorgen er namelijk voor dat jij altijd bij jou in de buurt bezorgt.

INTERESSE? NEEM DAN NU CONTACT OP!

Lijkt het jou wat om bezorger van B&L verspreidingen te worden? Neem dan snel contact op via het onderstaande formulier. Wil je eerst meer informatie ontvangen, vul dan het contactformulier in of bel direct met 0528-262850. Wij hebben een veelgestelde vragenlijst opgesteld, de meest gevraagde vragen vind je hier terug!

BEZORGEN WORDEN


    MaDiWoDoVrZaZo